چگونه تاریخچه موقعیت مکانی در گوگل مپ را به طور خودکار حذف کنیم؟

ویژگی موقعیت مکانی در گوشی اندرویدی می‌تواند هم یک ابزار مفید و هم عاملی برای نگرانی باشد. از این گذشته، هیچ کس ایده یک شرکت غول پیکر که همه حرکات شما را ردیابی می‌کند دوست ندارد. در میان نگرانی‌های روز افزون در مورد حفظ حریم خصوصی در عصر اینترنت، اندروید گزینه‌ای را برای حذف تاریخچه موقعیت مکانی شما به صورت خودکار فراهم کرده است. در ادامه، مراحل فعال سازی این گزینه را به شما آموزش دهیم. با دیجی رو همراه باشید.

1. روش اول حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی در گوشی اندروید

دو روش ممکن برای فعال کردن این ویژگی در گوشی اندروید وجود دارد. اگر روش اول برای شما کار نکرد می‌توانید از روش جایگزین که در ادامه ذکر خواهد شد استفاده کنید.

1. گوگل مپ را باز کنید.حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی در گوگل مپ2. به گزینه منو بروید و صفحه را پایین بروید تا به قسمت Setting برسید.

حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی گوگل مپ

 3. روی تنظیمات کلیک کرده و صفحه‌ای که باز می شود را پایین بیایید تا ویژگی “Map History” را پیدا کنید.حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی گوگل مپ 4. این ویژگی شما را به صفحه Maps Activity می‌برد و گزینه‌ای تحت عنوان ” Choose to delete automatically “را در اختیارتان قرار می‌دهد.

حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی گوگل مپ

5. روی این تب کلیک کنید تا سه گزینه زیر ظاهر شود.

حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی گوگل مپ

1. Keep until I delete manually: تاریخچه موقعیت مکانی تا زمانی در گوشی شما ذخیره می‌شود که خود تصمیم به حذف آن بگیرید.

2. Keep for 18 months: تاریخچه موقعیت مکانی شما برای یک سال و نیم ذخیره می‌شود و پس از آن به طور خودکار حذف می‌شود.

3. Keep for 3 months: همانند گزینه قبلی، اطلاعات شما به طور خودکار هر سه ماه حذف می‌شود.

بعد از انتخاب تنظیمات مورد نظر خود، روی Next کلیک کنید، در اینجا صفحه‌ای ظاهر می‌شود که نشان می‌دهد اولویت و گزینه موردنظر شما ذخیره شده است.

2. روش جایگزین

1. در دستگاه اندروید به گوگل مپ بروید.

2. در قسمت بالا و سمت چپ برنامه گزینه منو قرار دارد.

3. به منو رفته و روی Timeline تب بزنید.

4. در گوشه‌ی بالا سمت راست، گزینه Setting را انتخاب کنید و روی گزینه Privacy تب بزنید.

5. صفحه را پایین بیایید تا به قسمت Location Settings را پیدا کنید.

6. گزینه ” Automatically Delete Location History را انتخاب کنید.

7. دوباره سه گزینه حذف تاریخچه موقعیت مکانی به صورت دستی، هر هجده ماه یکبار یا هر سه ماه یکبار در دسترس شما قرار می‌گیرد.

8. روی گزینه موردنظر خود کلیک کرده و سپس روی Next و Done تب بزنید.

3. حذف تاریخچه موقعیت مکانی از مرورگر وب

1. در مرورگر وب خود، هنگام ورود به حساب جیمیل‌تان، به سایت گوگل مپ بروید.

حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی در گوگل مپ

2. در گوشه بالا سمت راست صفحه، منوی تنظیمات قرار دارد.

حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی در گوگل مپ

3. در پایین لیست گزینه‌ها در فهرست، به گزینه Your Timeline بروید.

حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی در گوگل مپ

4. در پایین صفحه یک آیکون چرخ دنده برای تنظیمات صفحه وجود دارد.

5.  روی آیکون کلیک کنید و از منوی کشویی گزینه “Automatically Delete History History” را انتخاب نمایید.

6. سپس، شما به صفحه‌ای منتقل می‌شود که گزینه‌های حذف تاریخچه مکان به صورت دستی، حذف خودکار پس از 18 ماه یا بعد از سه ماه به شما ارائه می‌دهد.

حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی گوگل مپ

7. بعد از انتخاب گزینه و کلیک روی Next، به شما صفحه‌ای نمایش داده می‌شود که شرایط دقیق گزینه‌ای را که انتخاب کرده‌اید را توضیح داده و تاریخ دقیقی که تاریخچه موقعیت مکانی فعلی حذف خواهد شد را ارائه می‌دهد.

حذف خودکار تاریخچه موقعیت مکانی گوگل مپ

8. بر روی کادر کنار “I Understand That My Data Will Be Deleted” کلیک کرده و Confirm را بزنید.

حال داده‌های موجود شما که بیشتر از مدت زمانی است که اکنون انتخاب کرده‌اید حذف می‌شوند و تنظیمات جدید حذف تاریخچه موقعیت مکانی ذخیره می‌شود. با استفاده از این ویژگی، شما می‌توانید بدون نگرانی درباره اینکه شرکت به سوابق موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد از گوگل مپ استفاده کنید.

آخرین اخبار تکنولوژی را در وب سایت دیجی رو دنبال کنید
منبع maketecheasier
مطالب مرتبط
0 دیدگاه
بازخورد میان متنی
نمایش همه دیدگاه‌ها