مارک زاکربرگ: هیچ کس کامل نیست!

مارک زاکربرگ، مردی که ساخت فیسبوک را از اتاق خود در خوابگاه دانشگاه هاروارد آغاز کرد، امروز بعد از گذشت 14 سال و پشت سر گذاشتن چندین و چند بحران مختلف، در سن 33 سالگی به یکی از میلیاردهای آمریکا بدل شده و هنوز هم معتقد است که بهترین فرد برای اداره فیسبوک می‌باشد.

زاکربرگ در یکی از معدود مصاحبه‌های خود پس از رسوایی مربوط به فاش شدن اطلاعات خصوصی کاربران فیسبوک، در پاسخ به پرسش خبرنگار فایننشیال تایمز که پرسیده بود: “آیا هیئت مدیره تصمیمی برای کنار گذاشتن شما از پست ریاست دارد؟” با لحنی خونسردانه‌تر از قبل تنها به ذکر این نکته بسنده کرد که: “من از این موضوع مطلع نیستم”.

بیشتر بخوانید

این سؤال پس از آن مطرح می‌شود که کمپانی فیسبوک و مدیر عامل آن، مارک زاکربرگ، متهم به فاش کردن اطلاعات کاربران و قرار دادن آن‌ها در اختیار مؤسسه کمبریج آنالیتیکا (از حامیان دونالد ترامپ در انتخابات سال 2006) شده است. پیش‌تر گفته شده بود که در جریان این اقدام فیسبوک اطلاعات حدود 50 میلیون کاربر فاش شده که البته این عدد در حال حاضر به 87 میلیون رسیده است.

در پی این اتفاقات، زاکربرگ اذعان کرده که باز گذاشتن دست توسعه دهندگان در دسترسی به اطلاعات کاربران اشتباهی بزرگ بوده و این شرکت در تلاش است تا دسترسی توسعه دهندگان را به اطلاعات شخصی کاربران محدود کند تا دیگر شاهد رسوایی دیگری مانند مورد کمبریج آنالیتیکا نباشیم.

فیسبوک

اما با تمام این احوال، مارک زاکربرگ هنوز هم معتقد است که بهترین گزینه برای هدایت فیسبوک می‌باشد. وی در پاسخ به خبرنگار NBC News در این رابطه گفته است:

هنگامی که شما چیزی شبیه فیسبوک ایجاد می‌کنید که در تمام دنیا بی‌نظیر است، طبیعتاً با یک به هم ریختگی روبرو خواهید شد.

من فکر نمی‌کنم هیچ کس در این دنیا کامل باشد. به نظر من فلسفه زندگی عبارت از درس گرفتن از اشتباهات و حرکت رو به جلو است.

رسوایی کمبریج آنالیتیکا منجر به شکل‌گیری جنبشی با هشتگ DeleteFacebook# شده است که زاکربرگ هم در مصاحبه اخیر خود به آن اشاره کرده است. او گفته که نمی‌تواند آمار دقیق اکانت‌هایی را که حذف شده‌اند اعلام کند، اما تأثیر این جنبش را مهم ارزیابی کرده است. او گفت: “این اصلاً خوب نیست. این جنبش هنوز قصد دارد به مردم بگوید که مسئله اخیر یک نقض اعتماد گسترده بوده است.”

به تازگی اعلام شده که زاکربرگ در تاریخ 11 آوریل (22 فروردين) برای ارائه توضیحاتی در خصوص رسوایی اخیر شرکت فیسبوک در کنگره حاضر خواهد شد. با اینکه کمیسیون‌های مختلف کنگره خواهان ارائه توضیحات از جانب زاکربرگ شده‌اند، اما وی تنها وعده داده که در برابر کمیسیون انرژی و بازرگانی پاسخگو خواهد بود. این اولین بار است که زاکربرگ برای پاسخ به نمایندگان راهی کنگره می‌شود و از این لحاظ اتفاقی مهم تلقی می‌شود. البته هنوز مشخص نیست که آیا فیسبوک با پیامدهای قانونی هم مواجه خواهد شد یا نه.

منبع mashable
مطالب پیشنهادی
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها