آی پینز

مقایسه شیائومی Mi 8 SE با گلگسی A7 2018؛ میان رده‌هایی با صفحه نمایش امولد

با توجه به افزایش قیمت گوشی‌های پرچمدار و همچنین بالا رفتن قیمت ارز در کشورمان، تعداد زیادی از کاربران به خرید گوشی‌های میان رده با قدرت سخت افزاری خوب و ویژگی‌های مناسب رو آورده‌اند. چند هفته پیش دو گوشی میان رده شیائومی می 8 لایت و هواوی انر 8 ایکس را با یکدیگر مقایسه کردیم که می‌توانید آن را در لینک زیر مطالعه نمایید:

مقایسه هواوی انر 8 ایکس و شیائومی می 8 لایت

امروز قصد داریم تا دو گوشی جذاب دیگر از رنج میان رده‌ها که قیمتی نزدیک به هم دارند را با یکدیگر مقایسه کنیم؛ شیائومی Mi 8 SE و سامسونگ گلکسی A7 2018

هر دو گوشی مشخصات سخت افزاری قابل قبول و طراحی زیبایی دارند. اما اینکه کدامیک بیشتر به نظر شما نزدیک هستند، چیزی است که در ادامه و با مطالعه مقایسه بین این دو، متوجه خواهید شد. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

در ابتدا به مشخصات دو گوشی نگاهی بیاندازیم:

[aps_comparison ids=”130874,143861″]

همانطور که مشاهده می‌کنید شیائومی Mi 8 SE و A7 2018 در برخی موارد مشخصات مشابهی دارند، اما تفاوت‌هایی نیز در آن‌ها وجود دارد که می‌تواند برگ برنده هر کدام از این دو باشد. در ادامه شباهت‌ها و تفاوت‌‎های میان رده‌های سامسونگ و شیائومی را بررسی خواهیم کرد.

طراحی و ابعاد:

طراحی و ظاهر هر دو گوشی زیبا است چه در قاب جلویی و چه در قاب پشتی، می‌توان گفت سعی شده تا همانند گوشی‌های پرچمدار به نظر برسند و تاحدودی موفق بوده‌اند. صفحه نمایش می 8 اس ای برخلاف A7 2018 دارای ناچ می‌باشد که برخی کاربران آن را می‌‎پسندند و برخی دیگر خیر. به علاوه حاشیه‌های اطراف صفحه نمایش Mi8 SE کمتر از رقیب کره‌ای خود است به نحوی که درصد صفحه نمایش به قاب رویی در این گوشی 81.3 درصد و در A7 2018 کمی کمتر و 74.4 درصد است. از لحاظ ابعاد A7 2018 کمی بزرگتر از رقیب خود است: 12 میلی‌متر طول بیشتر و 3.5 میلی‌متر عرض بیشتر نسبت به می 8 اس ای. البته هر دو گوشی ابعاد نسبتا بزرگی دارند و از این رو به سختی می‌توان با یک دست با آنها کار کرد.

قدرت سخت افزاری:

دو چیسپت هشت هسته‌ای متفاوت در این دو گوشی استفاده شده‌ است. اسنپدراگون 710 در می 8 اس ای و اگزینوس 7885 در A7 2018. اسنپدراگون 710 از اگزینوس 7885 عملکرد بهتری دارد و از لحاظ قدرتی به نسبت، قوی‌تر از چیپست سامسونگ است. علاوه بر آن A7 2018 و می 8 اس ای به 4 تا 6 گیگابایت رم مجهز می‌باشند که در کنار پردازنده‌های نسبتا خوب این دو گوشی، عملکرد مناسبی دارند. چیزی که در تست‌های انجام شده نیز می‌توان به آن پی برد. در ادامه تصاویر مربوط به تست دو بنچمارک معروف این دو گوشی یعنی Antutu و  Geekbench را مشاهده خواهید کرد:

گلگسی A7 2018
گلگسی A7 2018
می 8 اس ای
می 8 اس ای

همانطور که در تصاویر نیز مشخص است هر دو گوشی امتیاز خوبی را در این دو بنچمارک کسب کرده‌اند که نشان از قدرت سخت افزاری مناسب آن‌ها دارد. البته باید توجه داشته باشیم که این دو گوشی پرچمدار نیستند ولی با این حال قدرت سخت افزاری خوبی دارند. همچنین در امتیازات نیز مشخص شد رقیب چینی نسبت به A7 2018 از لحاظ قدرت سخت افزاری قوی‌تر است.

صفحه نمایش:

در مقایسه‌های قبلی معمولا گوشی‌های سامسونگ به دلیل بهره‌مند بودن از صفحه نمایش‌های امولد برنده می‌شدند. اما این بار شیائومی در یک گوشی میان رده از پنل امولد استفاده کرده است. هم A7 2018 و هم Mi8 SE به صفحه نمایش‌های سوپر امولد با رزولوشن +Full HD مجهز هستند و هردو صفحه نمایش عملکرد خوبی در این دو گوشی دارند. نمایشگر رقیب کره‌ای 0.12 اینچ بزرگتر از Mi8 SE ‌باشد. محافظ صفحه نمایش می 8 اس ای گوریلا گلس 5 و محافظ صفحه نمایش A7 2018 گوریلا گلس 3 است.

دوربین:
مقایسه شیائومی Mi 8 SE با گلگسی A7 2018؛ میان رده‌هایی با صفحه نمایش امولد
مشخصات لنزهای گلکسی A7 2018

در دنیای گوشی‌های هوشمند، دوربین یکی از عوامل مهم در برتری به حساب می‌آید. کاربران نیز توجه ویژه‌ای به کیفیت تصویربرداری گوشی‌‌های مدنظرشان دارند. گلکسی A7 2018 از لنز سه گانه 24+8+5 مگاپیکسلی بهره می‌برد که می‌تواند تصاویر عریض (ultrawide) ثبت نماید. چنین ویژگی در می 8 اس ای وجود ندارد و رقیب چینی به دو لنز 12+5 مگاپیکسلی مجهز شده است. اما کیفیت تصاویر ثبت شده هر دو گوشی توسط دوربنی پشتی و سلفی گوشی بسیار خوب و در حد یک گوشی میان رده، درخشان هستند. کیفیت تصاویر در محیط‌های کم نور نیز قابل قبول می‌باشد. در ادامه نمونه تصاویر ثبت شده با هر دو گوشی را مشاهده خواهید کرد و متوجه عملکرد دوربین عکاسی این دو گوشی خواهید شد.

به طور کلی می‌توان گفت عملکرد هر دو گوشی در بخش دوربین بسیار خوب و رضایت‌بخش است. تصاویر ثبت شده از کیفیت بالایی برخوردارند و جزییات نیز در آن‌ها به خوبی مشخص هستند. تنها برتری این قیمت را می‌توان به گلکسی A7 2018 داد که قابلیت ثبت تصاویر اولترا واید را نیز دارا می‌باشد.

باتری:

می 8 اس ای به باتری 3120 میلی آمپری و گلکسی A7 2018 به باتری 3300 میلی آمپری مجهز هستند. در عمل میزان بازدهی باتری میان رده‌های شیائومی و سامسونگ مطلوب بوده و به راحتی می‌توانید یک روز مداوم از آن‌ها استفاده کنید بدون اینکه نگران اتمام شارژ گوشی باشید. اما در تست‌های انجام شده توسط Gsmarena باتری A7 2018 کمی از می 8 ای اس بهتر بوده و میزان ساعت کارکرد بیشتری دارد.

مقایسه شیائومی Mi 8 SE با گلگسی A7 2018؛ میان رده‌هایی با صفحه نمایش امولد

مقایسه شیائومی Mi 8 SE با گلگسی A7 2018؛ میان رده‌هایی با صفحه نمایش امولد

سایر ویژگی‌ها:

هر دو گوشی به سنسورهای اثرانگشت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، مجاورت و قطب نما مجهز هستند.

می 8 اس ای درگاه مادون قرمزی دارد که از آن می‌توان برای کنترل تلویزیون و سایر دستگاه‌های دیجیتال خانگی استفاده کرد. رقیب کره‌ای فاقد این ویژگی است.

درگاه ارتباطی می 8 اس ای USB-C می‌باشد ولی سامسونگ در A7 2018 از پورت microUSB 2.0 استفاده کرده که برای یک گوشی که در سال 2018 معرفی شده کمی قدیمی به نظر می‌رسد. همانطور که در بررسی‌های قبلی نیز اشاره کردیم مزایای USB-C نسبت به نسل قبل خود سرعت انتقال بالاتر و دو طرفه بودن کانکتور آن است.

گلکسی اِی 7 2018 مانند تمام گوشی‌های سامسونگ به جک 3.5 میلی‌متری هدفون مجهز می‌باشد، چیزی که در می 8 اس ای وجود ندارد.

همچنین A7 از کارت حافظه پشتیبانی می‌کند ولی در میان رده شیائومی این ویژگی پشتیبانی نمی‌شود.

در تست‌های انجام شده توسط gsmarena مشخص شد که کیفیت صدای خروجی هر دو گوشی بسیار خوب است. چیزی که در ویدیوهای مربوط به تست این دو در اینترنت نیز دیده‌ایم. اما رقیب چینی کمی کیفیت صدای بهتری دارد که البته این اختلاف همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید چندان زیاد نیست.

مقایسه شیائومی Mi 8 SE با گلگسی A7 2018؛ میان رده‌هایی با صفحه نمایش امولد

همانطور که می‌دانید اهمیت رابط کاربری گوشی علاوه بر سرعت، زیبایی و ارتباط برقرار کردن کاربران با آن است. از این رو نمی‌توان رابط گوشی را به عنوان بهتر و یا زیباتر انتخاب کرد، چرا که این امر سلیقه‌ای است و به کاربران مربوط می‌شود. اما در مورد سرعت و روان بودن هر دو رابط MIUI و Touchwiz سرعت بالا و عملکرد روانی دارند. در ادامه تصاویری از محیط کاربری دو گوشی مورد مقایسه را مشاهده می‌کنید.

 

مقایسه شیائومی Mi 8 SE با گلگسی A7 2018؛ میان رده‌هایی با صفحه نمایش امولد
نمایی از رابط کاربری Mi8 SE
مقایسه شیائومی Mi 8 SE با گلگسی A7 2018؛ میان رده‌هایی با صفحه نمایش امولد
نمایی از رابط کاربری A7 2018
نتیجه گیری:

امروز نیز دو گوشی میان رده محبوب بازار را با یکدیگر مقایسه کردیم. دو گوشی‌ای که دارای مشخصات سخت افزاری خوب، ظاهر زیبا و ویژگی‌های قابل قبولی بودند. اگر این دو گوشی انتخاب‌های نهایی شماست، با توجه به قیمت نزدیک این دو در بازار جهانی و بازار داخلی انتخاب کردن یکی از آن‌ها کمی مشکل است. امیدواریم این مقایسه مختصر توانسته باشد شما را در انتخابتان کمک کرده باشد. در انتها مزیت‌های هر کدام از گوشی‌های مورد بررسی را برمی‌شماریم:

شیائومی می 8 اس ای
  • ابعاد کوچک‌تر و خوش دست‌تر
  • قدرت سخت افزاری بیشتر
  • مجهز بودن به پورت USB-C و درگاه مادون قرمز
  • کیفیت صدای بهتر
سامسونگ گلکسی A7 2018
  • دوربین بهتر
  • باتری بهتر
  • پشتیبانی کردن از کارت حافظه
  • جک 3.5 میلی متری
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Ghaem
Ghaem
4 سال قبل

شیائومی بهتره در هر صورت دوربینشم بهتره چون هوش مصنوعی داره که اینو نگفتین