آی پینز

مریخ نورد مارس 2020 اولین تست رانندگی خود را پشت سر گذاشت

مریخ نورد ناسا با نام مارس 2020، اولین تست رانندگی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت. آژانس فضایی ناسا در گزارشی اعلام كرد كه این مریخ نورد توانست روز سه شنبه اولین تست رانندگی خود که حرکت به جلو و عقب روی سطح شیب دار بود را به خوبی اجرا کند. این تست چرخش و رانندگی در آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا در پاسادنای كالیفرنیا انجام شد. این مریخ نورد قرار است در سال آینده در سیاره سرخ رانندگی کند.

ریچ ریبر، مهندس اصلی سیستم های محرک مارس 2020 در سخنانی گفت:

مارس 2020 مجوز رانندگی خود را به دست آورده است. این آزمایش نشان داد كه این مریخ نورد می‌تواند وزن خود را تحمل کند و بسیاری از كاركردهای پیمایش خودکار را برای اولین بار نشان داد. این یک نقطه عطف مهم برای ماموریت مارس 2020 است.

مأموریت مارس 2020 در ماه جولای یا آگوست سال آینده آغاز می‌شود. هدف از این ماموریت جستجوی نشانه‌هایی از زندگی میکروبی گذشته، کسب اطلاعاتی در زمینه وضعیت زمین و شرایط آب و هوای این سیاره است و به آماده سازی برای اکتشافاتی برای امکان حیات در مریخ کمک می‌کند. این مریخ نورد در 18 فوریه 2021 در سیاره مریخ فرود خواهد آمد.مریخ نورد مارس 2020 اولین تست رانندگی خود را پشت سر گذاشت

ناسا می‌گوید مریخ نورد مارس 2020 نسبت به مریخ نورد قبلی توانایی تصمیم‌گیری رانندگی بیشتری دارد. سازندگان در نسخه جدید، این مریخ نورد را به دوربین‌هایی با وضوح تصویر بالاتر، دوربین‌های پیمایش رنگی با زاویه دید گسترده، نرم افزار پیشرفته برای پیمایش خودکار و یک کامپیوتر بیشتر برای تهیه نقشه‌ها و پردازش تصاویر مجهز کرده‌اند. همچنین در چرخ‌ها برای دوام بیشتر طراحی جدیدی به کار رفته است. طبق گفته ناسا، این تجهیزات به مریخ نورد این قدرت را می‌دهد که هر روز حداقل مسافتی حدود 200 متر را طی کند و به فضانوردان در شناخت بیشتر این سیاره کمک کند.

منبع cnet
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها