آموزش استفاده از «حالت محرمانه» جیمیل، برای فرستادن ایمیل‌هایی خود تخریب

اگر از نسخه‌ای از جیمیل که اخیرا منتشر شده استفاده کنید، جدای از ویژگی‌های مختلف جدیدی که به آن اضافه شده، می‌توانید از مورد جدیدی تحت عنوان Confidential mode یا حالت محرمانه استفاده کنید.

حالت محرمانه‌ی جیمیل چیست؟

این حالت به کاربران جیمیل اجازه می‌دهد که به دیگر کاربران جیمیل یا کاربران غیر جیمیلی، ایمیل‌هایی که از ویژگی خود تخریبی یا Self-destruction بهره‌مند هستند ارسال کنند. این یعنی ایمیل و تمام الصاقاتی که همراه با آن ارسال شده، پس از مدتی که فرستنده تعیین می‌کند، از لیست ایمیل‌های دریافتی گیرنده حذف خواهد شد.

برای حفاظت از اطلاعات حساس، وقتی کاربری با استفاده از حالت محرمانه ایمیلی را ارسال می‌کند، توانایی فوروارد کردن، کپی کردن، دانلود کردن یا پرینت ایمیل برای گیرنده غیر فعال می‌شود. با این حال گیرنده از تاریخ انقضای ایمیل و اینکه این ایمیل از طریق حالت محرمانه ارسال شده با خبر خواهد شد.

چطور حالت محرمانه را در جیمیل فعال کنیم؟

حال که از چند و چون حالت محرمانه در جیمیل با خبر شدید، نحوه‌ی فعال سازی و استفاده از آن را به شما آموزش خواهیم داد. قبل از دنبال کردن مراحل اطمینان حاصل کنید که به رابط جدید جیمیل سوئیچ کرده‌اید.

1- در جیمیل، بر روی Compose (نوشتن) کلیک کنید.

2- ایمیل‌تان را نوشته و مثل همیشه در صورت لزوم الصاقات‌تان را اضافه کنید.

3- حال، حالت محرمانه را روشن کنید. (آیکون قفل که تایمر دارد را کلیک کنید)

4- تاریخ انقضا را تعیین کنید. این تاریخ می‌تواند بین 1 روز تا 5 سال باشد.

5- اگر می‌خواهید گزینه‌ی SMS Passcode یا رمز عبور اس‌ام‌اسی را فعال کرده و در انتها بر روی Save کلیک کنید.

6- وقتی دکمه‌ی Send یا ارسال را بزنید، گوگل از شما می‌خواهد تا شماره موبایل گیرنده را وارد کرده تا رمزی به آن بفرستد.

کار شما تمام شد. گیرنده تا مدت زمانی که شما تعیین کرده‌اید می‌تواند به ایمیل دسترسی داشته باشد. اگر طرف مقابل هم از جیمیل جدید استفاده کند که به طور معمولی ایمیل را مشاهده خواهد کرد، اما اگر ورژن او قدیمی باشد یا از دیگر سرویس‌های ایمیل رسان مثل یاهو استفاده کند، ایمیلی که حاوی لینک ایمیل محرمانه‌ی شما است دریافت کرده و از طریق تبی جدید قادر به مشاهده‌ی آن خواهد بود.

تایید رمز عبور اس‌ام‌اسی

در حین ارسال ایمیل محرمانه، همانطور که در بالا اشاره شد، می‌توانید گزینه‌ای که لازم است گیرنده رمز عبوری که از طریق اس‌ام‌اس دریافت کرده است را وارد کند، فعال کنید. اگر گیرنده کاربر جیمیل نباشد، حتی اگر گزینه‌ی رمز را فعال نکرده باشید، باید از طریق ایمیل، رمز یک بار مصرفی که دریافت می‌کند را وارد کند.

لغو دسترسی به ایمیل محرمانه

انسان جایزالخطاست. ممکن است شما تصادفا ایمیلی محرمانه را به شخصی نا‌درست ارسال کرده باشید. در این صورت می‌توانید دسترسی به آن ایمیل را در هر لحظه قطع کنید. در جیمیل وارد Sent (یا فرستاده شده) رفته و ایمیل مورد نظر‌تان را باز کنید. در آنجا گزینه‌ی Remove Access یا لغو دسترسی را در پایین ایمیل پیدا خواهید کرد.

چه کسی می‌تواند به ایمیل محرمانه دسترسی پیدا کند؟

از لحاظ عملی شما می‌توانید آن ایمیل را برای هر کس دیگری فوروارد کنید. اما تنها گیرنده‌ی اصلی می‌تواند به لینک ایمیل دسترسی پیدا کند. اگر کسی ایمیل فوروارد شده را باز کند، گوگل از او درخواست اختیار ورود به سیستم خواهد کرد.

 

لینک کوتاه http://bit.ly/2pvILcV
منبع fossbytes

به گفتگو بپیوندید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آواتار ها به صورت خودکار و تصادفی انتخاب می‌شوند؛ شانس خودتون رو امتحان کنید! 😊

مطالب مرتبط