دو گوشی هوشمند جدید سونی اکسپریا زد 3 پلاس (+Xperia Z3) و زد 3 پلاس دوآل (Z3+ Dual) به سیستم عامل اندروید 7.0 نوقا به‌روزرسانی می‌شوند. کمپانی ژاپنی سونی شروعی طوفانی در سال جدید میلادی داشته و هفته گذشته نیز اندروید نوقا را برای خانواده اکسپریا زد 5 (Xperia Z5) عرضه کرد.

اگر شما هم جزو دارندگان یکی از دو گوشی مذکور هستید، می‌توانید به روزرسانی یاد شده را با شماره سیستم عامل 32.3.A.0.372 انجام دهید. این شماره همانند شماره به‌روزرسانی برای خانواده اکسپریا زد 5 است که گوشی‌های اکسپریا زد 3 پلاس و زد 3 پلاس دوآل را به اندروید 7.0 نوقا ارتقاء خواهد داد.

همچنین شایان ذکر است که این به‌روزرسانی شامل وصله امنیتی ماه دسامبر نیز می‌باشد، به علاوه تغییر رسمی دیگر در این به روزرسانی قابلیت پشتیبانی چندین پنجره است که به کاربر اجازه می‌دهد همزمان با دو اپلیکیشن کار کند و تنها با دو بار کلیک از یک اپلیکیشن به اپلیکیشن دیگر جابجا شود. سونی اعلام کرده به‌روزرسانی سیستم عامل این گوشی‌ها به اندروید 7.0 نوقا عمر باتری را نیز افزایش می‌دهد.

در حال حاضر به روزرسانی گوشی‌های هوشمند اکسپریا زد 3 پلاس و زد 3 پلاس دوآل به اندروید 7.0 نوقا در اختیار درصد پایینی از کاربران است ولی در چند روز آینده این به روزرسانی در اختیار همگان قرار خواهد گرفت.