آی پینز

با 10 مورد از سخت‌ترین بازی‌های ویدیویی تاریخ آشنا شوید

امروزه بیشتر بازی‌های رایانه‌ای حداقل از یک سیستم راهنما و بخش آموزشی جهت آشنا کردن گیمر با نحوه انجام بازی استفاده می‌کنند. به علاوه، سطوح سختی متفاوت در نظر گرفته شده برای بازی‌ها نیز باعث می‌شود تا همه گیمرها در هر سطحی بتوانند از انجام آن‌ها لذت ببرند. اما اگر شما هم به دنبال چنین بازی‌هایی هستید که مراعات حال بازیکن را می‌کنند باید بگوییم در این مطلب چیزی عایدتان نخواهد شد!

ما در مطلب پیش رو سعی کرده ایم تا 10 مورد از سخت ترین بازی‌های رایانه‌ای را که به هیچ وجه به گیمر باج نمی‌دهند خدمتتان معرفی کنیم. پس اگر جزو علاقه مندان پر و پا قرص بازی‌های رایانه‌ای بوده و صاحب اعصابی فولادی هستید (!) حتماً در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

کنترا

1. Contra

بالا، بالا، پایین، پایین، چپ، راست، چپ، راست، A ،B. با وجود اینکه این کد بسیار معروف کونامی برای اولین بار در سال 1986 و در بازی Gradius مورد استفاده قرار گرفت اما بعد از عرضه بازی کنترا بود که به یکی از خاطرات مشترک بسیاری از گیمرها بدل شد. هر کس که کنترا را تجربه کرده باشد مطمئناً هیچگاه لذت استفاده از کد بالا و دریافت 30 جان اضافه در بازی را فراموش نخواهد کرد.

اما چرا استفاده از کد مشهور کونامی در بازی کنترا تا این حد با استقبال بازی کننده‌ها مواجه شده بود؟ دلیل این مسئله چیزی نیست جز سختی فوق العاده بالای بازی که باعث می‌شد تمام کردن آن بدون کد به کاری تقریباً غیر ممکن تبدیل شود.

کنترا از یک جهت دیگر نیز بسیار شناخته شده می‌باشد؛ این عنوان جزو اولین بازی‌هایی است که امکان بازی چند نفره را در اختیار گیمرها قرار می‌داد و آن‌ها می‌توانستند به صورت همکاری دو نفره بازی را به اتمام برسانند. البته حتی دو نفره بازی کردن کنترا هم آن را ساده‌تر نمی‌کرد!

بازی Super Meat Boy

2. Super Meat Boy

تنها یک حرکت اشتباه و مرگ! این جمله کوتاه، بهترین توصیفی است که می توان برای بازی Super Meat Boy ارایه کرد. این بازی که یک عنوان سبک پلتفرمر و یا سکوبازی است هیچ باجی به گیمرها نداده و حتی کنترل‌های آن نیز به اندازه مراحل بازی سخت بودند! تمام 300 مرحله بازی پر از تیغ‌های کشنده، شمشیرهای تیز و انواع و اقسام تله‌های مرگبار هستند که با کوچکترین حرکت اشتباهی، تکه گوشت کوچک بازی را سلاخی کرده و گیمر را به ابتدای مرحله باز می گردانند.

نینجا گایدن

3. Ninja Gaiden (نسخه 2004)

اگر بخواهیم واقع بین باشیم، نسخه اصلی نینجا گایدن که بر روی کنسول قدیمی NES نینتندو (همان میکروی خودمان) عرضه شده بود بازی بسیار سختی بود. محبوبیت بالای این عنوان باعث شد تا در سال 2004 بازسازی سه بعدی آن نیز راهی بازار شود. اما برخلاف بسیاری از بازی‌ها که نسخه ریبوت و یا بازسازی شده ساده‌تری دارند، سازندگان «نینجا گایدن» با اضافه کردن برخی المان‌ها به بازی خود آن را حتی سخت‌تر از گذشته کردند!

از همان اولین مرحله بازی و در مواجهه با اولین دشمنان، اگر حواستان جمع نباشد به راحتی مغلوب خواهید شد و سازندگان در این زمینه هیچ تعارفی با شما نداشته‌اند. از پیش رو برداشتن غول آخرهای بازی هم که به معنای واقعی کلمه سخت و نفسگیر است و برای غلبه بر آن‌ها هم باید استراتژی درستی داشته باشید و هم اینکه با صبر و حوصله فراوان مبارزه کنید.

در حالی که سازندگان بازی، این روزها با دیگر عنوان سخت خود یعنی Nioh سر و صدای زیادی به پا کرده‌اند اما گفته می‌شود که ساخت ادامه «نینجا گایدن» در دستور کار این تیم قرار دارد.

دارک سولز

4. Dark Souls

همه عناوین سری «دارک سولز» و حتی نسل پیشین آن یعنی «دیمونز سولز» (Demon’s Soulsمی‌توانند در این لیست جایی برای خود داشته باشند، اما با این حال شماره اول «دارک سولز» را به این جهت انتخاب کرده‌ایم که در واقع تا حدود زیادی آغازگر روندی نو و صد البته سخت در این سری بوده، به طوری که در طی سالیان گذشته بازی‌های دیگری مانند Nioh نیز با الهام از آن راهی بازار شده‌اند.

در حالی که بسیاری بازی‌سازان همواره تلاش کرده‌اند بازی‌های خود را به نحوی ساده نمایند که گیمرها با کمترین مشکل در به اتمام رساندن آن مواجه شوند، استودیوی فرام سافتور مسیری کاملا متفاوت را در پیش گرفته است. دارک سولز عنوانی است که به پایان رساندن آن می‌تواند به کابوسی برای اکثر گیمرها تبدیل شده و تمام توانایی‌های آن‌ها را به چالش بکشد. در این بازی اگر نحوه صحیح بازی کردن و مواجهه با دشمنان را فرانگیرید و تمرین و ممارست کافی نداشته باشید نمی‌توانید پیشروی کنید و نباید انتظار هیچ کمکی از جانب سازندگان جهت آسان‌تر شدن بازی داشته باشید.

بازی Ghosts N Goblins

5. Ghosts ‘N Goblins

یک شخصیت اصلی که تنها با دو ضربه از پا در می‌آید و دشمنانی که به صورت غیر منتظره‌ای در تمام نقاط نقشه ظاهر می شوند و همچنین سیستم عجیب ارتقای توانایی‌ها که حتی ممکن است کار را برای گیمر سخت‌تر هم بکند. این چند جمله در واقع روند بازی Ghosts ‘N Goblins را به طور خلاصه توصیف می‌کند. تمام کردن این بازی یکی از سخت‌ترین چالش‌هایی است که در یک بازی ویدیویی می‌توانید پیدا کنید و البته اگر ادعای زیادی در زمینه گیمر بودن دارید، سطوح سختی بالاتر Ghosts ‘N Goblins چیزی است که می‌توانید به معنای واقعی کلمه توانایی‌های شما را به بوته آزمایش بگذارد.

بازی I Wanna Be The Boshy

6. I Wanna Be The Boshy

بازی I Wanna Be The Boshy در واقع عنوانی است که توسط هواداران ساخته شده و ادای احترامی به بازی I Wanna Be the Guy می‌باشد. هر دوی این عناوین با الهام از فرانچایز‌های شناخته شده‌ای مانند ماریو و سونیک ساخته شده‌اند و به جزأت می‌توان گفت Boshy سخت‌تر است، زیرا برای طرفدارانی که فکر می‌کنند عنوان اصلی بیش از حد آسان بود، ساخته شده است! همانند عنوان اصلی، Boshy نیز از طراحی مراحل عجیب و غیر معمولی برخوردار است و توانسته به یکی از چالش برانگیزترین بازی‌ها برای کسانی که در زمینه ثبت رکورد تمام کردن سریع بازی‌ها فعالیت می‌کنند، تبدیل شود.

بازی Ikaruga

7. Ikaruga

می‌توان گفت Ikaruga در اصل برای بلعیدن سکه‌های گیمرها در دستگاه‌های آرکید ژاپنی طراحی شده بود. با شروع این بازی، آنقدر دشمن ریز و درشت در صفحه نمایش ظاهر می‌شد که دوام آوردن در میان انبوه تیرهای شلیک شده از سوی آن‌ها به یکی از سخت‌ترین کارها در دنیای بازی‌های رایانه‌ای بدل می‌شد. با وجود سختی فوق العاده بالای بازی، این عنوان یکی از محبوب‌ترین بازی‌های اکشن کلاسیک شناخته می‌شود و تا به حال برای سیستم‌های مختلفی از قبیل رایانه‌های شخصی نیز پورت شده است.

بازی Battletoads

8. Battletoads

دو مرحله اول این Battletoads چندان دشوار نیست، اما با پیشروی در بازی متوجه می‌شوید که این تنها آرامش قبل از طوفان بوده و قرار نیست به راحتی بازی را به پایان برسانید. دو کلمه برای توصیف Battletoads کافی است: موتور سیکلت و شتاب. با کوچک‌ترین اشتباه در بازی باید قید تمام کردن مرحله را بزنید و همه چیز را از ابتدا آغاز کنید. حتی اگر عکس العمل سریعی داشته باشید و شانس هم با شما یار باشد، باز هم نمی‌توانید بازی را به راحتی به پایان برسانید. با پیشرفت در بازی و رفتن به مراحل بالاتر، دشمنان و موانع مختلفی از خوک و مار گرفته تا گودال‌های یخی، پیش پای شما ظاهر شده و آرزوی تمام کردن بازی را به دلتان خواهند گذاشت!

بازی The Witness

9. The Witness

این بازی اصلاً شبیه به بازی‌های دیگر این فهرست نیست و هیچ نیازی به عکس العمل سریع و تیراندازی به موقع ندارد. The Witness یک بازی معمایی است که در نگاه اول ممکن است شما را به یاد بازی‌های ماجراجویی قدیمی مانند Myst و یا Riven بیندازد. اما این تنها ظاهر ماجراست و در پس گرافیک زیبای بازی با چنان معماهای سخت و نفسگیری روبرو خواهید شد که تا به حال در هیچ عنوان دیگری مشابهش را تجربه نکرده‌اید.

البته خوشبختانه بازی به شما حق انتخاب می‌دهد و اگر در یکی از پازل‌ها گیر کردید می‌توانید به صورت موقت آن را رها کرده و به سراغ چالش‌های دیگر بازی بروید. جالب است بدانید که این بازی با تمام سختی خود، تنها در عرض 25 دقیقه قابل اتمام است، اما سازندگان بازی کاری کرده‌اند که طی کردن همین مسیر 25 دقیقه‌ای، برای شما روزها، هفته‌ها و شاید ماه‌ها به طول بکشد.

بازی Nioh

10. Nioh

هنگامی که Nioh برای اولین بار معرفی شد، تعداد زیادی از علاقه‌مندان منتظر تجربه عنوان دیگری همانند «دارک سولز» بودند. اما سازندگان سری دارک سولز در استودیوی Team Ninja عنوانی تقریباً متفاوت را راهی بازار کرده بودند که اتفاقاً با نقدهای بسیار خوبی نیز مواجه شد. در حال حاضر Nioh به خوبی توانسته خود را از زیر سایه دارک سولز بیرون کشیده و حتی به عقیده برخی گیمرها، بهتر از آن ظاهر شود. اما تنها چیزی که مطمئناً بین این بازی و سری دارک سولز کاملاً مشابه است، سختی فوق العاده بالای آن می‌باشد!

منبع gamerant
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Sam
Sam
5 سال قبل

البته همگی این ها بازی های جالب هستند و من تغریبا بصورت حرفه ای با اکثر اینها کار کردم.
اما از نظر من یک بازی مشگل داریم و یک بازی اعتیاد آور.
برای مثال .Clash of clan بازی جذاب و خوبی هست که میلیونها بازیکن دارد از کودک 7 ساله تا پیرمرو 80 ساله ولی بازی مشگلی نیست و براحتی میشود یاد گرفت و جلو رفت.و اگر خمبه شما حمله شود چیز زیادی از دست نخواهید ولی در بازیهای دیگر همیشه اینطور نیست.
اما اگر منظور از بازی مشگل و زیبا باشد من به شخصه clash of king را انتخاب میکنم.
یک بازی کاملا حرفه ای و سخت که بازیکن را پس از شروع با خود میبلعد و اگر صبر و حوصله و اعصاب نرمالی ندارید نباید بیش از چند هفته ادامه دهید.
از طرفی سازندگان خود سیستم از شروع بازی اقدام به آموزش میکند و شما در حین بازی کردن یک کلاس آموزشی را نیز میگذرانید ولی پس از چند ماه بازی کردن حتما باید یک ماشین حساب و واغذ و قلم نیز به همراه خود داشته باشید. و همیشه نیاز به راهنمایی یا آزمون دارید . در مراحل بالا یک حمله اشتباه از طرف شما و شکست میتواند تا چندین ماه زحمات شما را از بین ببرد و یا اگر فراموش کنید سپر دفاعی را فعال نگه دارید سریعا به شما حمله خواهد شد و بیشتر ارتش شما از بین خواهند رفت و برای آموزش آنها و مداوای مجروحان روزها و هفته ها وماهها وقت بگذارید.در نبرد قدرتها و قلعه های بسیار قوی هدف ازبین بردن کامل حریف و خارج کردن همیشگی او از بازی است. چون هر کسی تحمل و صبر ندارد تا ارتش خود را بازسازی کنید.
از نظر هزینه نیازی به پول ندارید ولی در مراحل خیلی بالا برای حفاظت از قلعه و ارتش خود باید سپر دفاعی بخرید که حداکثر در ماه دوازده تا شانزده هزار تومان بیشتر نخواهد شد.البته در خود بازی هم میتوانید رایگان تهیه کنید.
البته خیلی ها با مول زیاد به پیشترفت خود سرعت میبخشند ولی لذت بازی از بین میرود

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
2 سال قبل

چرا شینوبی رو نگفتی