آی پینز

دنیای تکنولوژی در گذر تاریخ [ماه فوریه]

تاریخچه‌ دنیای تکنولوژی پر از اختراعات و رویدادهایی است که گاهی انقلابی در این صنعت ایجاد کرده‌اند. فوریه یکی از آن ماه‌های سال است که روزهای شگفت‌انگیز و اختراعات بزرگی در عرصه فناوری اطلاعات به خود دیده است. خلق جاوا، ابداع مدارهای مجتمع و توقف خط تولید نیوتون از جمله اتفاق‌هایی بودند که در این ماه در گذر تاریخ روی دادند. در ادامه به تاریخچه‌‌ فناوری اطلاعات در ماه فوریه اشاره می‌کنیم. با دیجی رو همراه باشید.

1 فوریه 1991: سان روی زبان برنامه‌نویسی جاوا کار می‌کند

در فوریه 1991، شرکت سان مایکروسیستمز شروع به توسعه چیزی کرد که در نهایت زبان برنامه‌نویسی جاوا نامیده شد. در آن زمان، ++C زبان برنامه‌نویسی غالب بود. خالقان جاوا می‌خواستند ++C را بهبود ببخشند و زبانی بسازند که به حل موج بعدی محاسبات کمک کند. امروزه، از جاوا در ساخت میلیاردها دستگاه از جمله دوربین‌های وب، محفظه کابل، پایانه‌های فروش و کامپیوترها استفاده می‌شود.

6 فوریه 1959: جک کیلبی مدارهای مجتمع را اختراع کرد

در سال 1958، وقتی که جک کیلبی یک مدار مجتمع ساخت (مداری الکترونیکی که از یک قطعه ماده نیمه‌رسانای کوچک تشکیل می‌شد) روی دستگاه‌های تگزاس کار می‌کرد. تا قبل از اختراع کیلبی، مدارهای الکترونیکی از اجزای مختلف و مجزایی تشکیل می‌شدند و دستگاه‌هایی که به مدار وابسته بودند تقریبا بزرگ بودند. امروزه، مدارهای مجتمع تقریبا در همه‌ی دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌شود.

10 فوریه سال 1996 : Deep Blue مسابقات شطرنج را با گری کاسپاروف برگزار می‌کند

Deep Blue، کامپیوتر آی بی ام (IBM) برای بازی شطرنج طراحی شده بود و در سال 1996 یک سری مسابقات را با قهرمان چیره‌دست جهان کاسپاروف آغاز کرد. Deep Blue بازی اول را برد و به اولین کامپیوتری تبدیل شد که در بازی مقابل قهرمان جهان به پیروزی می‌رسد. کاسپاروف در نهایت برنده اولین مسابقه‌ای شد که در آن شش بازی انجام می‌گرفت، اما Deep Blue در سال 1997 انتقام خود را گرفت و در مسابقه برگشت کاسپاروف را شکست داد و اولین کامپیوتری شد که قهرمان تراز اول جهان را در بازی که زمان استاندارد شطرنج کنترل می‌شود شکست می‌دهد.

15 فوریه 1946: انیاک شروع به کار کرد

در این روز از سال 1946 از ماشین انتگرال‌گیری و کامپیوتر عددی الکترونیکی (ENIAC) در دانشگاه پنسیلوانیا پرده‌برداری شد. انیاک (ENIAC) به عنوان کامپیوتر دیجیتال الکترونیکی عمومی قابل برنامه‌نویسی شناخته شد. با این حال، به طور خاص برای محاسبه تعداد شلیک‌های به هدف خورده در ارتش امریکا به کار می‌رفت. با استانداردهای امروز، این دستگاه بسیار بزرگ بود و زیر زمین 50 تا 30 فوتی را اشغال کرده و از حدود 18,000 لامپ خلاء، 70000 مقاومت و 10000 خازن تشکیل می‌شد.

27 فوریه 1997: اپل خط تولید نیوتون را متوقف کرد

شرکت اپل بیشتر به خاطر گوشی‌های آیفون، ایپد و کامپیوترهای مکینتاش معروف است اما قبل از تولید و ورود آیفون و آیپد به بازار، اپل یک سری دستیاران دیجیتال شخصی به نام نیوتون ساخت. نیوتن اولین بار در سال 1993 عرضه شد و از ویژگی تشخیص دست‌خط برخوردار بود. اگرچه این دستگاه در زمان خود انقلابی در صنعت فناوری به حساب می‌آمد اما قیمت آن تقریبا گران بود. یکی از اولین اقداماتی که استیو جابز در سال 1997 و هنگام بازگشت به اپل انجام داد متوقف کردن خط تولید دستیار دیجیتالی نیوتون بود.

منبع expertswhogetit
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها