انسان از دیر باز در پی کشف ناشناخته ها، خطر سفرهای دور و دراز را بر خود تحمیل کرده تا شاید عطش سیری ناپذیر وجود خود را اندکی فرو نشاند. اما در این مسیر چه بسیار انسان های بی گناهی که قربانی جاه طلبی و زیاده خواهی این افراد شدند.
دستیابی به ناشناخته ها و اختراع نیازها، همگی انسان را به سوی پیشرفت علم، فناوری و تکنولوژی سوق داد، ولی همچنان انسان، نا آرام و پر از عطش دستیابی به بی نهایت هاست.
۵۳۳ سال پیش در چنین روزی یعنی ۲۷ اکتبر سال ۱۴۹۲ میلادی کریستف کلمب، دریانورد اسپانیایی در پی کشف سرزمین هندوستان، قدم در سرزمین ناشناخته ای گذاشت که بعدها کوبا نام گرفت. او در ابتدا تصور می کرد که هندوستان را کشف کرده است اما در حقیقت کشف او راه را برای تسخیر قاره ی آمریکا هموار کرد. ساکنان سرخ پوست این جزیره خیلی زود به بردگانی تبدیل شدند که برای اربابان استعمارگر خود شبانه روز کار می کردند و اینگونه بود که دوران رنج سرخ پوستان آغاز شد. استعمارگران آنها را برای جستجوی طلا به کار گرفتند و زندگی بردگی را به آنها تحمیل کردند.
اما اکنون پس از گذر از سالیان رنج، این کشور مستقل شده و توانسته است پیشرفت های شگرفی در عرصه های گوناگون بخصوص بیوتکنولوژی بدست آورد. کوبا؛ کشوری نه چندان بزرگ که توانست به قدرتهای جهانی ثابت کند که خواستن، توانستن است.