خرید از ترندیول

واتساپ امکان فوروارد کردن پیام‌ها را محدودتر می‌کند!

واتساپ در حال حاضر به شما امکان می‌دهد پیامی را که تحت عنوان «فرستاده شده» یا در اصطلاح «فوروارد شده» دریافت کرده‌اید، در حداکثر 5 چت به صورت همزمان به اشتراک بگذارید. پیام‌هایی را هم که برچسب «بارها فوروارد شده» خورده‌اند، می‌توان تنها به یک چت در آن واحد ارسال کرد. اما بر اساس اطلاعاتی که افشاگر معروف واتساپ، WABetaInfo منتشر کرده، مدیران این پیام قصد دارند محدودیت‌های بیشتری را برای فوروارد کردن پیام‌ها اعمال کرده و به این طریق از حجم هرزنامه‌ها (اسپم‌ها) و اخبار جعلی بکاهند.


بیشتر بخوانید:


واتساپ فوروارد کردن را محدود می‌کند

با به‌روزرسانی بتای واتساپ برای اندروید (نسخه 2.22.7.2) که ماه گذشته منتشر شد، این پیام‌رسان محبوب شروع به محدود کردن ارسال پیام‌هایی کرده که با برچسب «فوروارد شده» مشخص شده‌اند. در این به‌روزرسانی جدید، چنین پیام‌هایی را هر بار تنها در یک چت گروهی می‌توان ارسال کرد. در همین حال، پیام‌هایی را که به عنوان «بارها فوروارد شده» علامت‌گذاری شده‌اند، در یک زمان تنها با حداکثر یک چت فردی یا گروهی می‌توان به اشتراک گذاشت.

اگر کنجکاو هستید بدانید که چرا واتساپ چنین محدودیتی را اعمال می‌کند، در ادامه بد نیست پستی را که در صفحه پشتیبانی این پیام‌رسان درج شده مطالعه کنید.

در پست پشتیبانی واتساپ آمده است:

این پیام‌ها را در هر لحظه می‌توان تنها به یک چت ارسال کرد تا به این ترتیب مکالمه‌ها در واتساپ صمیمی و شخصی بمانند. این کار همچنین به کاهش سرعت انتشار شایعات، هرزنامه‌ها و اخبار جعلی کمک می‌کند.

پس از اضافه شدن این محدودیت به نسخه نهایی واتساپ، کاربرانی که سعی کنند یک پیام فوروارد شده را در چند چت گروهی به صورت همزمان بازنشر کنند، یک پیام خطا دریافت خواهند کرد. این پیغام خطا می‌گوید: “پیام‌های فوروارد شده را در هر لحظه می‌توان تنها به یک چت گروهی ارسال کرد”. می‌توانید پاپ آپ این هشدار را در تصویر زیر مشاهده کنید:

محدودیت فوروارد واتساپ

به گزارش WABetaInfo، این ویژگی اکنون راه خود را به نسخه بتای واتساپ در iOS نیز باز کرده است. همان‌طور که در بالا ذکر شد، این به‌روزرسانی یک ماه پس از معرفی‌اش در نسخه بتای اندروید ارائه می‌شود. طبق این گزارش، محدود کردن فوروارد پیام در نسخه آزمایشی واتساپ برای iOS (نسخه 22.7.0.76) در دسترس قرار گرفته است. اما اگر هنوز هیچ اخطاری هنگام فوروراد کردن پیام‌ها نمی‌بینید، احتمالاً در هفته‌های آتی این ویژگی برایتان فعال خواهد شد.

منبع beebom
مطالب پیشنهادی
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها