فلای تودی

واتساپ بالاخره امکان مخفی کردن عکس پروفایل از برخی مخاطبین را مهیا کرد

واتساپ (WhatsApp) از سال گذشته کار بر روی برخی تنظیمات حریم خصوصی جدید را آغاز کرد که به کاربران اجازه می‌داد عکس پروفایل، زمان آخرین بازدید و اطلاعات شخصی خود را از گروهی از مخاطبین خود پنهان کنند. این ویژگی‌ها تاکنون در نسخه بتا در دسترس بودند، اما امروز اعلام شد که بالاخره قرار است همه کاربران در سراسر جهان و در هر دو پلتفرم آیفون و اندروید بتوانند از آن‌ها استفاده کنند. با دیجی رو همراه باشید.


بیشتر بخوانید:


تا به حال، تنها سه گزینه برای حفظ حریم خصوصی از طریق شیوه نمایش عکس پروفایل، زمان آخرین بازدید و اطلاعات شخصی واتساپ وجود داشت که عبارت بودند از: همه (Everyone)، مخاطبین من (My contacts) و هیچکس (Nobody). اما اکنون یک گزینه دیگر به نام «مخاطبین من به جز…» (My contacts except…) هم به این لیست اضافه شده که دست کاربر را برای اعمال تنظیمات بیشتر و حفظ حریم خصوصی‌اش بازتر می‌کند.

مخفی کردن عکس پروفایل واتساپ

همانطور که از نام این گزینه جدید پیداست، به شما این امکان داده می‌شود تا عکس پروفایل، وضعیت آخرین بازدید و اطلاعات شخصی خود را با برخی از مخاطبین خود به اشتراک نگذارید. البته، شایان ذکر است که اگر وضعیت آخرین بازدید خود را با کسی به اشتراک نگذارید، متقابلاً نمی‌توانید وضعیت آخرین بازدید او را نیز ببینید؛ درست مانند تیک خوانده شدن پیام، البته با این تفاوت که تیک خوانده شدن در چت‌های گروهی همیشه روشن می‌ماند و حتی زمانی که شما آن را خاموش کرده باشید، باز هم نشان داده خواهد شد.

برای دسترسی به این گزینه حریم خصوصی جدید، می‌توانید به مسیر Settings > Account > Privacy در داخل اپلیکیشن واتساپ آیفون و اندروید مراجعه کنید.

تماس گروهی واتساپ

علاوه بر در دسترس قرار گرفتن ویژگی فوق، واتساپ همچنین چند ویژگی تماس گروهی را نیز معرفی کرده که به کاربران این امکان را می‌دهند که در حین تماس گروهی دیگران را بی‌صدا کرده یا به افراد خاصی پیام ارسال کنند. همچنین، هنگامی که شخصی به گروه ملحق شود و در دید نباشد، یک بنر برای شما نشان داده خواهد شد.

منبع gsmarena
مطالب پیشنهادی
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها