دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: اپل هم استفاده از ChatGPT را برای کارکنانش ممنوع کرد
به اشتراک بگذارید
ورود
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار هوش مصنوعی > اپل هم استفاده از ChatGPT را برای کارکنانش ممنوع کرد
اخبار هوش مصنوعیاپل

اپل هم استفاده از ChatGPT را برای کارکنانش ممنوع کرد

حسین محمودزاده
30 اردیبهشت 1402 ساعت 19:07
زمان مطالعه: 4 دقیقه
ممنوعیت ChatGPT توسط اپل
اشتراک گذاری
بینوباکس

پس از سامسونگ، جی پی مورگان، گلدمن ساکس و دیگر شرکت‌های بزرگ، اپل نیز تصمیم گرفته تا استفاده از ربات‌های چت مبتنی بر هوش مصنوعی مانند Bard ،ChatGPT و Bing را توسط نیروی کار خود ممنوع کند. این اقدام اپل در راستای تلاش این شرکت برای جلوگیری از افشای تصادفی داده‌های محرمانه بوده و البته، برنامه‌های ساخت فناوری هوش مصنوعی مشابه داخلی نیز به صورت همزمان دنبال می‌شود.

اپل هم برای حفظ حریم خصوصی، ربات‌های چت هوش مصنوعی را ممنوع کرد

طبق گزارش وال استریت ژورنال، اپل همچنین به کارمندان خود نسبت به استفاده از Copilot مایکروسافت که نرم افزاری کمکی برای نوشتن کد می‌باشد، هشدار داده است. اخیراً نگرانی‌ها در مورد نحوه مدیریت ربات‌های چت هوش مصنوعی مانند ChatGPT بسیار زیاد شده و ممنوعیت جدید اپل نیز ناشی از همین نگرانی‌ها است. پلتفرم‌های هوش مصنوعی در حال حاضر دارای پایگاه کاربری ترکیبی صدها میلیون نفری هستند و نحوه استفاده از داده‌های کاربران برای آموزش دادن هوش مصنوعی به یک نگرانی عمده تبدیل شده است.

در اوایل سال جاری، یک باگ در ChatGPT کشف شد که به برخی از کاربران اجازه می‌داد عناوین تاریخچه چت‌های سایر کاربران را مشاهده کنند. این نفوذپذیری باعث شد OpenAI، توسعه دهنده ChatGPT، به طور موقت سرویس را از دسترس خارج کند و در ادامه نیز گزینه‌ای را برای کاربران در دسترس قرار داد که به وسیله آن بتوانند سابقه چت‌های خود را غیرفعال کرده و به این ترتیب از آموزش دادن هوش مصنوعی به کمک داده‌های خود جلوگیری کنند. با این حال،‌ با وجود چنین اقداماتی، هنوز شرکت‌هایی مانند اپل قانع نشده‌اند و استفاده از این ربات‌های چت را محدود کرده‌اند.

ChatGPT

سامسونگ نیز موضع مشابهی اتخاذ کرده و پس از اینکه برخی از کدهای منبع آن توسط ChatGPT فاش شد، کارمندان خود را از استفاده از چنین ربات‌های چت هوش مصنوعی منع کرده است. طبق گزارش‌ها، این شرکت در حال توسعه ابزارهای هوش مصنوعی مخصوص به خود است و به کارمندانش دستور داده که هیچ یک از اطلاعات شرکتی یا شخصی را با ربات‌های چت شخص ثالث به اشتراک نگذارند.

به نظر می‌رسد اپل هم در حال تولید جایگزینی برای ChatGPT است. طبق گزارش‌ها، این شرکت تیمی را تحت رهبری کارمند سابق گوگل، جان جیاناندریا، که اکنون معاون ارشد اپل است، مسئول توسعه مدل‌های زبانی بزرگ خود کرده است. تیم کوک، مدیر عامل اپل نیز در جریان آخرین گزارش مالی این شرکت، نگرانی خود را در خصوص پیشرفت‌های اخیر هوش مصنوعی مولد ابراز کرد و بر نیاز به رویکردی دقیق و متفکرانه تاکید نمود.

در خبری مرتبط، بد نیست بدانید که اپلیکیشن رسمی و مستقل ChatGPT از امروز برای کاربران iOS در ایالات متحده در دسترس قرار گرفته و به زودی برای سایر مناطق و همچنین سیستم عامل اندروید نیز عرضه خواهد شد (برای مطالعه متن کامل خبر به این لینک مراجعه کنید).

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها:اپلهوش مصنوعی
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی دستگاه های بسته بندی ریلی و صندوقی و کابینی و خشکبار در شرکت نادی پک دستگاه های بسته بندی ریلی و صندوقی و کابینی و خشکبار در شرکت نادی پک
مقاله بعدی Bing Image Creator آموزش خلق تصاویر هنری با هوش مصنوعی بینگ (Bing Image Creator)
نظر بدهید نظر بدهید

Leave a Review لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید ممبر ایتا
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید سرور اختصاصی
  • خرید بیت کوین
  • خرید لایک
  • نرم افزار حسابداری متین
  • چراغ پارکی
  • پنجره دوجداره
  • کاغذ A4
  • سرور اچ پی
  • فالوور روبیکا با کیفیت
  • تقویت انتن موبایل
  • مخزن کرایوژنیک
  • سرفیس پرو 12
  • خرید ممبر ایتا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • پیش بینی قیمت ارزها
  • ارز نئو رقیب قدرتمند اتریوم
  • ثروتمندان 2025 بیت کوین
  • قیمت یو اس دی کوین (USDC)
  • قوی ترین جهش ریپل
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

TCL K70 و TCL K70 Power

مشخصات و قیمت TCL K70 و TCL K70 Power؛ هر آنچه باید درباره این گوشی‌ها بدانید

اوپو A6s

اوپو A6s فور جی و اوپو A6s فایو جی معرفی شدند؛ میان‌رده‌های مقاوم با باتری بزرگ

اوپو A6

اوپو A6 در دو نسخه فور جی و فایو جی و با باتری بزرگ 7000 میلی آمپری معرفی شد

مطالب مرتبط

تاثیر هوش مصنوعی بر زبان
اخبار هوش مصنوعیمنتخب

تاثیر هوش مصنوعی بر زبان فارسی؛ چگونه ChatGPT گفتار ما را تغییر می‌دهد؟

30 تیر 1404 ساعت 09:45
هر آنچه از اولین آیفون تاشو می‌دانیم
اخبار تلفن همراهاپلمنتخب

هر آنچه از اولین آیفون تاشو می‌دانیم؛ نوآوری جدید اپل در دنیای گوشی‌های هوشمند

27 تیر 1404 ساعت 07:11
اپل سال آینده 3 نسخه آیفون با طراحی مشابه آیفون ایکس معرفی می‌کند
اپلاخبار تلفن همراه

اپل سال آینده 3 نسخه آیفون با طراحی مشابه آیفون ایکس معرفی می‌کند

30 اسفند 1399 ساعت 21:07
ChatGPT در محصولات اپل
اخبار هوش مصنوعی

دسترسی به ChatGPT در محصولات اپل از طریق MacGPT و watchGPT مهیا شد

18 اسفند 1401 ساعت 16:14

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

فراموش رمز عبور