دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: اپل هم استفاده از ChatGPT را برای کارکنانش ممنوع کرد
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار هوش مصنوعی > اپل هم استفاده از ChatGPT را برای کارکنانش ممنوع کرد
اخبار هوش مصنوعیاپل

اپل هم استفاده از ChatGPT را برای کارکنانش ممنوع کرد

حسین محمودزاده 30 اردیبهشت 1402 ساعت 22:37
زمان مطالعه: 4 دقیقه
ممنوعیت ChatGPT توسط اپل
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

پس از سامسونگ، جی پی مورگان، گلدمن ساکس و دیگر شرکت‌های بزرگ، اپل نیز تصمیم گرفته تا استفاده از ربات‌های چت مبتنی بر هوش مصنوعی مانند Bard ،ChatGPT و Bing را توسط نیروی کار خود ممنوع کند. این اقدام اپل در راستای تلاش این شرکت برای جلوگیری از افشای تصادفی داده‌های محرمانه بوده و البته، برنامه‌های ساخت فناوری هوش مصنوعی مشابه داخلی نیز به صورت همزمان دنبال می‌شود.

اپل هم برای حفظ حریم خصوصی، ربات‌های چت هوش مصنوعی را ممنوع کرد

طبق گزارش وال استریت ژورنال، اپل همچنین به کارمندان خود نسبت به استفاده از Copilot مایکروسافت که نرم افزاری کمکی برای نوشتن کد می‌باشد، هشدار داده است. اخیراً نگرانی‌ها در مورد نحوه مدیریت ربات‌های چت هوش مصنوعی مانند ChatGPT بسیار زیاد شده و ممنوعیت جدید اپل نیز ناشی از همین نگرانی‌ها است. پلتفرم‌های هوش مصنوعی در حال حاضر دارای پایگاه کاربری ترکیبی صدها میلیون نفری هستند و نحوه استفاده از داده‌های کاربران برای آموزش دادن هوش مصنوعی به یک نگرانی عمده تبدیل شده است.

در اوایل سال جاری، یک باگ در ChatGPT کشف شد که به برخی از کاربران اجازه می‌داد عناوین تاریخچه چت‌های سایر کاربران را مشاهده کنند. این نفوذپذیری باعث شد OpenAI، توسعه دهنده ChatGPT، به طور موقت سرویس را از دسترس خارج کند و در ادامه نیز گزینه‌ای را برای کاربران در دسترس قرار داد که به وسیله آن بتوانند سابقه چت‌های خود را غیرفعال کرده و به این ترتیب از آموزش دادن هوش مصنوعی به کمک داده‌های خود جلوگیری کنند. با این حال،‌ با وجود چنین اقداماتی، هنوز شرکت‌هایی مانند اپل قانع نشده‌اند و استفاده از این ربات‌های چت را محدود کرده‌اند.

ChatGPT

سامسونگ نیز موضع مشابهی اتخاذ کرده و پس از اینکه برخی از کدهای منبع آن توسط ChatGPT فاش شد، کارمندان خود را از استفاده از چنین ربات‌های چت هوش مصنوعی منع کرده است. طبق گزارش‌ها، این شرکت در حال توسعه ابزارهای هوش مصنوعی مخصوص به خود است و به کارمندانش دستور داده که هیچ یک از اطلاعات شرکتی یا شخصی را با ربات‌های چت شخص ثالث به اشتراک نگذارند.

به نظر می‌رسد اپل هم در حال تولید جایگزینی برای ChatGPT است. طبق گزارش‌ها، این شرکت تیمی را تحت رهبری کارمند سابق گوگل، جان جیاناندریا، که اکنون معاون ارشد اپل است، مسئول توسعه مدل‌های زبانی بزرگ خود کرده است. تیم کوک، مدیر عامل اپل نیز در جریان آخرین گزارش مالی این شرکت، نگرانی خود را در خصوص پیشرفت‌های اخیر هوش مصنوعی مولد ابراز کرد و بر نیاز به رویکردی دقیق و متفکرانه تاکید نمود.

در خبری مرتبط، بد نیست بدانید که اپلیکیشن رسمی و مستقل ChatGPT از امروز برای کاربران iOS در ایالات متحده در دسترس قرار گرفته و به زودی برای سایر مناطق و همچنین سیستم عامل اندروید نیز عرضه خواهد شد (برای مطالعه متن کامل خبر به این لینک مراجعه کنید).

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: اپل, هوش مصنوعی
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی دستگاه های بسته بندی ریلی و صندوقی و کابینی و خشکبار در شرکت نادی پک دستگاه های بسته بندی ریلی و صندوقی و کابینی و خشکبار در شرکت نادی پک
مقاله بعدی Bing Image Creator آموزش خلق تصاویر هنری با هوش مصنوعی بینگ (Bing Image Creator)
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ساعت گارمین
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • شناسایی صرافی های جعلی
  • رمزارز وان اینچ چیست
  • اخبار بازار ارز دیجیتال
  • ربات های معاملاتی ارز دیجیتال
  • تون کوین در برابر نات کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی
  • از اینجا فالوور ایرانی بخر

آخرین خبرها

شارژ بی‌سیم Qi2 25W

شارژ بی‌سیم Qi2 25W معرفی شد؛ آینده شارژ سریع برای اندروید و آیفون در سال 2025

ریلمی نارزو 80 لایت 4G

ریلمی نارزو 80 لایت 4G معرفی شد؛ تلفیقی از قیمت ارزان و عملکرد قدرتمند

تابلو لایت باکس فریم لس

همه چیز درباره تابلو لایت باکس فریم لس؛ وقتی تبلیغات، بخشی از طراحی داخلی می‌شود!

مطالب مرتبط

جمینای ورک‌اسپیس
اخبار هوش مصنوعی

جمینای ورک‌اسپیس؛ چگونه هوش مصنوعی گوگل بهره‌وری شما را متحول می‌کند؟

1 مرداد 1404 ساعت 13:15
تاثیر هوش مصنوعی بر زبان
اخبار هوش مصنوعیمنتخب

تاثیر هوش مصنوعی بر زبان فارسی؛ چگونه ChatGPT گفتار ما را تغییر می‌دهد؟

30 تیر 1404 ساعت 13:15
هوش مصنوعی مخصوص کودکان
اخبار هوش مصنوعی

ایلان ماسک از پروژه هوش مصنوعی مخصوص کودکان پرده برداشت

29 تیر 1404 ساعت 09:46
هر آنچه از اولین آیفون تاشو می‌دانیم
اخبار تلفن همراهاپلمنتخب

هر آنچه از اولین آیفون تاشو می‌دانیم؛ نوآوری جدید اپل در دنیای گوشی‌های هوشمند

27 تیر 1404 ساعت 10:39

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور